Menu
Gildia Pióra na Patronite

być tylko z tobą

w kroplach deszczu popłynę za tobą
nie ważne czy miasto czy wiocha
bo ja chcę być przy tobie tuż obok
tak bardzo pragnę ciebie kochać

- przytulę się mocno do ciebie
smutki od siebie odgarnę
i będzie nam razem jak w niebie
tej chwili kochany pragnę

570 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
  • 24 January 2016, 21:21

    Bardzo ładny :)

  • wdech

    17 October 2015, 13:03

    /by była jasność/

    zmieniłaś awatar
    i dobrze
    /tamten wypożyczony z netu, był mapeciarski/

  • wdech

    20 September 2015, 13:26

    dużo widać
    :)
    masz ładne piersi na tym awatarze :P ale nie wiem, czy ja mam
    dobrą dykcję*
    by o nich pisać, albo coś gorszego... :)