Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeobrażenia biernego istnienia

wkroczyć w przestrzenie
w których daje zadowolenie
aktywność i działanie
gdzie jest szczery wysiłek
z trudnościami mocowanie
a wytrwała i konsekwentna praca
ciało umysł i serce wzbogaca

7205 wyświetleń
64 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!