Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ofiary Współczesnego Ludobójstwa

Wkręceni w wir strachu, wkręceni w wir kłamstw,
posłani do piachu, posłani bez szans ...
bez szans na ucieczkę, bo nic nie wiedzieli ...
wkręceni totalnie, na maksa wkręceni ...

Zwiedzeni w ufności i zamordowani,
w swym braku mądrości do cna oszukani ...
Zabici tak łatwo i tak dobrowolnie,
odeszli nie wiedząc, że giną w tej wojnie.

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!