Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeden

W krainę słodkości
Piekarnik poniewierki
W świetnych obcowanie
Nie wierzę

Obracać koralików
Rachunków sumiennie płacić
Żyć martwa
Nie umiem

W mojej głowie
On jeden
Stworzył i nadał sens
Wie wszystko

9354 wyświetlenia
77 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!