Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

wkrada się
plamą na bieli
znaczony

prześladowcą zowie
rzucając w oczy
obelgi nieczyste

szydząc z rzeczywistości
mówiąc że jest prawdą
jedną z wielu

mami umysł
targa zmysły
wypacza

i znika
z przebłyskiem
na horyzoncie

25 988 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Papużka

    17 April 2014, 13:49

    ;) miło

  • słoneczniki

    16 April 2014, 16:52

    Bardzo ciekawy, trafia do mnie

  • awatar

    29 March 2014, 13:55

    każdy ma swoje prawdy i prawa

  • Papużka

    29 March 2014, 12:56

    Odbiór dowolny, wieloznaczność lubi się wkradać w moje myśli. Pozdrawiam.