Menu
Gildia Pióra na Patronite

Całujemy się po ciemku

W kilku słowach serca
co bije gdy tulisz
powiem Ci:

W tych łzach co topię
naszą więź
piorę sumienie

I nawet nie wiesz
po co żyć
jak rozdeptany wstyd
jak potężny żalu łyk

Uciekam w konfesjonał grzechu
by oddać co zabrałam losowi

W pokorze zatańczyć zechcę
przez przypadek co mym szczęściem.

78 899 wyświetleń
936 tekstów
120 obserwujących
  • czarnulkaa

    8 September 2011, 19:37

    piękny...

  • 5 August 2011, 23:46

    Piękne...

  • Brill

    15 July 2011, 20:21

    Symboliczny tytuł :). Wiersz... mocny. Jak całe ostatnie czasy....

  • meedea

    15 July 2011, 14:34

    Poprawiłam żem ... ;)

  • R.A.K.

    15 July 2011, 08:56

    Piękny wiersz!!!
    Pozdrawiam :)