Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uciec Zupełnie

Wizja kostnicy przed mymi oczyma
gdy strach mą duszę mocno tak trzyma
i czasem myślę, że już nie wytrzymam
i że już śmierć by lepszą dziś była.

Wciągnięty w bagno w wieku tak młodym
wciąż czuję mokre od niego stopy,
na sercu skaza, na mózgu pęknięcie ...
proszę obiecaj, że już tak nie będzie!

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • fyrfle

    5 November 2019, 11:36

    Każdy odbiera indywidualnie, ale chyba domyślam się co gryzie podmiot liryczny.