Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czarodziej

Witchman czyli czarodzej ale tak po prostu facet, latam tu i tam, czaruje w pracy, gotuje strawe w garze, uprawiam ziola w ogrodku, mam kota... prawie czarnego, a zamiast kruka czarne kosy w ogrodzie.... Taki ze mnie czarodziej...

57 305 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!