Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powroty

Witam
Dawno Pani nie odwiedzałam
Przepraszam

Bez ostrzeżenia porzuciłam
Z dnia na dzień
Serce dla serca

Czy ma Pani chwilkę
Proszę opowiadać
Można powiedzieć że zatęskniłam
Troszeczkę

Uniesione kąciki ust
W oczach szkło
Włosy krótsze
Choć dłuższe być powinny

Pani chyba troszkę pozamieniała
Poprzestawiała
Ulokowała gdzie indziej
Czy tak jest wygodniej

Nie wygląda Pani na zadowoloną

Nie nie nie
Uśmiecham się od ucha do ucha
Policzki nie są różowe
Bo puder biały
Skóra zdrowa opalona
Tylko puder
Wszystkiemu winien

Bez makijażu lepiej mi było z Panią

28 495 wyświetleń
251 tekstów
11 obserwujących
  • krysta

    27 May 2016, 10:28

    ciekawy- dobry wiersz.
    pozdrawiam.