Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla zdolnej " Maby" co ma głowę nie od parady

Witam Waćpannę!
Wandę - wątpię...?
Witam wiosennie....witam wesoło.
Wielce wdzięczna... w wiadomość wpatrzona...wierszem wzruszona wielce.
Winszuję Waćpannie, winszuję wielce...
Wiersz wtorkowy wyszedł wspaniale...wyimaginowane wyrazy wpisywane wytrwale.
Wyjątkowy wschód wtorkowy...
Wracam wtorkiem wesołym...
Wszechświat wesoły wielce...więc wdzięcznie Waćpannie wręczę -
wiele wiązanek:
Wrzosy...wonne
Werbene wyjatkową
Wiesiołek wesoły
Wiązówkę...
Wybrać wolno wiele...
Wodę...względnie...wódkę...?
Wino...winem wzgardzić...wypada?
Wątpię...
Wesołego wtorku...wiadomości wesołych...wzruszeń wiele...
Wzniosłych wierszy, weny...wszystkiego wyjatkowego...

Czekoladowa Ja....

281 719 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących