Menu
Gildia Pióra na Patronite

Witam każdy nowy dzień
Uśmiechem przez łzy
Bo ciągle tu jestem
I chcesz żebym był

15 706 wyświetleń
138 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!