Menu
Gildia Pióra na Patronite

PAN NOCY (piosenka)

Witaj, o Panie Nocy!
Oni na prawdę umierać nie chcą,
lecz tak się stanie kiedy tylko
spokój mej duszy zakłócić zechcą ...

Witaj, o Panie Piekła!
Oni nie chcą iść, ale tak się stanie,
jeśli mą wolę spróbują zmienić,
czeka ich wszystkich umieranie ...

Wszystko się zdarza z jakiegoś powodu,
to ciało które mam jest moim więzieniem,
nie dzieje się nigdy nic bez powodu,
więc zapętlam powyższych słów powtórzenie ...

Piosenka jest w języku angielskim a powyżej mój własny przekład ...
http://www.youtube.com/watch?v=vHLC_lyXTFk

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!