Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wędrowiec II

Witaj na co dzień
Ja tak wyglądam
W koszuli brudnej
Krępy brzuchaty
Z wyglądu niechluj
Zwykły obdartus
Kamieniarz cieśla
Mistrz w rękach
W oczach
Ja nędzarz

Po kilku słowach
Świat się zrównuje
U mnie jest ukłon
Akt równowagi

Oddaje Tobie
To co zrodziłem
I to czym nigdy
Nie wzgardziłem

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!