Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rember Prolog (Na podstawie wojownicy Erin Hunter

Teksty z obrazami - Rember Prolog (Na podstawie wojownicy Erin Hunter - Yuumiś&Xwen
Rember Prolog (Na podstawie wojownicy Erin Hunter - Yuumiś&Xwen

- Witaj Burzowy Płomieniu
- Nakrapiany Cieniu?
- Tak?
- Co tutaj robisz, to znów czas na patrol?
- Nie, jestem tu aby złożyć ci obietnicę
- Jaką?
- Gdy zostanę przywódcą mianuję cię moim zastępcą

69 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!