Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nudość woalki

Wiśnie w twoich oczach
rozkosznie
likierem pływają
zabarwione pożądaniem

Malowane w tobie rozkosze
zasnute halką
gnieżdżą się w pępku
ustami otwartymi
ze zdziwienia

Świat przestał działać
jak zużyta bateria
i leżymy osowiali
pod nożem istnienia.

128 100 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • yetick

    26 January 2020, 19:51

    Ważne żeby ten nóż istnienia nie tracił na ostrości 😜