Menu
Gildia Pióra na Patronite

Senny

Wirujesz na przystani,
Wpływasz doustnie,
Stop.
I tak przyjdziesz po zmroku,
Wygoniona porankiem,
Spijająca kroplę snu.
Powiedz łaskawie;
Czy róża ma kolce,
Czy kolce mają róże?

1813 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!