Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brak tytułu.

wiruję z deszczem
serce od słońca szarego promieni
zamarzło
powieki zamknięte
tylko świst pędu
drga w uszach
krew lepka na wargach
ciało nicością przeszyte
ja
i moje istnienie
jak świeczki płomień wątły
na wietrze

27 842 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!