Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłośnik wieczorny

Wiotki smak
czereśni
po twoich udach
spływa milczeniem
nijakim
rodzaju męskiego
oddechem dzikim
pędem
podmiejskiego pociągu
przepadającego
w tunelu
krzywym oddechem
śmiechem

marka

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • awatar

    20 June 2010, 19:53

    Trafiony @ :)