Menu
Gildia Pióra na Patronite

Królewskie orszaki (2018)

Wiosna tegoś roku
Przyszła nad wyraz szybko
I zaraz poszła
Bo wkroczyło lato
Jeszczem nie widział
By od mrozów siarczystych
Po upały tak krótka przerwa była
To i można powiedzieć
Że wiosna wybuchła
A potem weszli na ziemie
Królewskie orszaki lata
Bo pięknie w około
Aż miło

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!