Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiosną
nad łąką
pagórek

na nim
drzewo
za nim
cień
pod nim
kocyk

Zostanę
tu chyba
do nocy
bowiem
myśli..

Lubią błądzić
właśnie tu
gdzie łatwo jest
pomylić jawę ze snem

17 065 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!