Menu
Gildia Pióra na Patronite

wskrzeszenie

wiosna mocą swą przyrodę budzi
a w sercach ludzi wspomnienia
bo coś
gdzieś
kiedyś

nie do zapomnienia

Krystyna A.Sz. 02.04.2017r.

70 249 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    24 April 2017, 21:17

    Ja tak mam, co dobre pamiętam.
    Miłego dnia Mirku.

  • fyrfle

    19 April 2017, 10:49

    Krystyna żeby pamiętać, to trzeba być bardzo silnym człowiekiem.

  • Cris

    18 April 2017, 12:39

    Natalio ładne wersy.
    Mirku, co piękne to dar, nawet jeśli krótki czas - nie wolno zapominać.

    Pozdrawiam :)

  • fyrfle

    18 April 2017, 11:45

    Raz to dar, a raz przekleństwo.

  • 18 April 2017, 11:17

    Ten jeden uścisk dłoni
    to jedno spojrzenie
    ten czuły głosu dotyk
    to przygaszone westchnienie
    inspirujący ;)
    Pozdrawiam ;)