Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zdało by się zdało

wiosna już była
ale przyjdzie nowa
lato pluje deszczem
pogoda burzowa

beczkę za beczką
pchają do barmana
kto polewa święty Piotr
ano święty proszę pana

i toczą i toczą
i pompa z nieba się leje
że aż ptaki płoszą
przy tym burza szaleje

co za dużo
to nie zdrowo
żaru by się zdało
żeby dziewczę sobie wyszło
i się opalało

oj zdało by się
zdało

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!