Menu
Gildia Pióra na Patronite

Witraż

Wiosenny witraż
Wyrzeźbiony kolorami …

Wymyśliłam nam okno na życie
W kolorach tęczy.

Świat Ubrany w barwy,
Czerwieni i zieleni.
Odziewa w szaty nagie uczucia.

Nie straszna szarość dnia,
Ciemność nocy.
Szept- rozkosznie, usypia.

Bajka…
Nasz witraż ,tęcza
Nasze uczucia …

23 962 wyświetlenia
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!