Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odrodzenie

Wiosenny , ciepły dzień i to wrażenie, że każdy kwiat rośnie właśnie dla nas.
Znalazło się miejsce gdzie świeci słońce na pewno,tu każda doba przeżyta razem to mały cud.Odeszło to co złe ,teraz w życiu mam lekko,dookoła piękno ,dużo jeszcze przede mną.

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • Polna

    28 March 2018, 10:29

    Dziękuję, również pozdrawiam

  • fyrfle

    28 March 2018, 09:20

    No właśnie, kto pięknem czyni, piękne dobro otrzymuje. Pozdrawiam.