Menu
Gildia Pióra na Patronite

KOBIETO !

Wiosenne roztopy
I wyże i niże
Huśtawka nastrojów
I znowu coś gryzie
I wszyscy dokoła są jacyś walnięci
I nie ma ochoty i nic ją nie kręci

Ref: A czemu nie ?
A czemu tak ?
Powiedz mi damo
A czemu tak ?
A czemu nie ?
I co ci się stało ?

I lato nastało upały duchota
I zasnąć nie może i znowu nerwowa
I żaby rechocą i słowik coś chrzani
I spania już nie ma i noc jest do bani

Ref : A czemu tak….

I jesień za pasem i chandry depresje
I głowa ja boli i jak to dziś będzie
I odejdź i choć tu?, Kochanie ! i draniu ?
I Boże jedyny ratuj mi panią

Żebyście nie bali się wiązać w pary
a kobieta by pozostała nadal tabula –rasą.
Postanowiłem nie przytaczać wam okropieństw bycia w związku zimą

76 457 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • 14 February 2014, 16:27

    widać przed okresem baba:)

  • 9 February 2014, 20:54

    Szkoda mojego czasu na kolejne bzdury.

  • RozaR

    31 January 2014, 11:58

    Nie- to piosenmka o nastrojach i chwiejności kobiet.

  • awatar

    31 January 2014, 10:21

    dobrze się zaczęło
    chociaż ten pierwszy refren jakiś anorektyczny
    a to
    "I odejdź i choć tu , kochanie ! i draniu!"
    czy aby na pewno chodzi tu o choć trochę chuci ?