Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wstyd Przed Wilkiem

Wilka kły bardzo głodne
sarny krwią upaćkane
choć mordują bezwzględnie
to i tak pozostaną ...

bez grzechu ...

całkowicie ...

usprawiedliwione ...

Zaś ty, gnoju nikczemny,
za twe grzechy zohydniałe
będziesz zawsze przeklęty
i zostaniesz ...

do piekła ...

za karę ...

wysłany.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!