Menu
Gildia Pióra na Patronite

tajemnica

wilgotny park skrywa gorącą tajemnicę lata,
mgłą zasłaniając ślady miłości na rabatach,
tylko ognik szkarłatny zawstydzony płonie,
bo na skraju parku wyrósł ku osłonie

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
  • Cris

    4 September 2015, 22:23

    Ładnie.
    Pozdrawiam.