Menu
Gildia Pióra na Patronite

wyderowatość

wiję się między
lepiącymi nićmi uczuć,
by uniknąć emocji
które szczypią...
które, po swoim czasie
szczypią boleśnie
w nocy sekundach,
cisza cierpka
ściska za gardło,
karmi wspomnieniami.

130 910 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!