Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wije się cienka nić , tęsknoty to ślad
W kłębek zgarnę cały ten kram
Kwaśny odczyn miłości
Niczym ph mojego istnienia
Gęstnieje od słów nienawistnych
Zbudź w sobie relikt przeszłości
Odczaruj dni i noce niespokojne
I zacznij z pozycji START
Na przekór mrokom życia
Uśmiechem zwalczaj zawiść
Ubierz zieloną sukienkę
Usta zaznacz czerwona pomadką
Szpilki do nieba załóż, te grafitowe
I zacznij żyć jak księżyc -pełnią
Niech im oczy przygasną
Na chwilę w radość odzianą
Z klawiatury życia wybierz jeno dobro
Zagraj złu ckliwą nutę
I wszystkim na przekór żyj
...po swojemu żyj.

9500 wyświetleń
83 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!