Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaźń

więzy przyjaźni wytrzymają różnicę charakterów
nawet jeśli nie dostałem w rozdaniu jokerów
poczucie jedności jest silniejsze od innych zależności
dzięki niej odnajduję drogę w egipskiej ciemności

zanim jeszcze odkryłem wartość swych wyborów
nie pozwalał stoczyć się obranych torów
już nie chcę wiedzieć jak to się zakończy
bo teraz wiem że czas nas nie rozłączy

kiedy poczujesz że ktoś w ciebie wierzy
dowiesz jak bardzo ci na nim zależy
nieśmiertelni w dążeniach i marzeniach
trwamy razem w swoich założeniach

kilka wspólnych chwil odnawia we mnie pewność
że ta układanka stworzy harmonijną jedność
dobrze wykorzystam czas który jest mi dany
i kiedyś osiągne wszystkie swoje plany

1461 wyświetleń
19 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!