Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Umierające Pnącze

Więzi Rodzinne
tracą na Wartości
to nie to samo
Co Drzewiej bywało

Dzisiaj nieistotne
Zażyłość znikła
Wyblakła Fotografia
leży w ciemnym
kącie zapomniana
w Popiół się obraca

Do Wspomnień
z Dzieciństwa
z Obsesją się
powraca

z Biegiem Lat
Przeszłość
nabiera Gorzkiego
Smaku

nie ma Śladu
lustrzanego odbicia
wiatr oziębłości
porwał w Nicość
ostatnie liście

Drzewo Genealogiczne
Rdzeń Rodowy
z Pokolenia
na Pokolenie
Gnije i Obumiera
Więzi Krwi
nie ma

93 673 wyświetlenia
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!