Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wietrzyk

Wietrzyk

Wietrzyk przywiewa wspomnienia,
Małe choć szybko kwitnące.

Wietrzyk przywiewa miłości,
Romantyczne ucieczki przed słońcem.

Wietrzyk przywiewa marzenia,
W cieniu się kryjące.

Wietrzyk przywiewa róże,
Pachnące lecz kujące.

Wietrzyk przywiał też ciebie,
Chronisz mnie, a ja troszczę się o ciebie.

181 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!