Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

wietrze
grajku miły
dotknij ramion moich
czyniąc je nagimi
kolorowy szal liści
rozpuść pod stopami

smutek strąć
drżące krople rosy
zasyp pocałunkami
ostatnich promieni słońca

Sylwia Pryga

40 726 wyświetleń
285 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!