Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostań

Wiesz, że nie mógłbym
tak poprostu odejść.
Nawet gdy czasem
w nerwach chwytam za klamkę,
chcąc wyjść z domu
na mróz, w samej koszuli.
Wtedy tak naprawdę czekam,
aż poczuję dłoń
na moim ramieniu.
I kiedy krzyczę, że chcę odejść,
pragnę usłyszeć z twoich ust
"zostań".

1581 wyświetleń
22 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!