Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieścisłości

wiesz
to jest tak
wszyscy mają jakieś oczekiwania
ja
czekam na coś
co nigdy się nie wydarzy
czekam na kogoś
kto nigdy się nie pojawi
a inni
oczekują ode mnie
że przestanę czekać

13 723 wyświetlenia
36 tekstów
7 obserwujących
  • dana1596

    15 May 2014, 18:06

    "kontrowersje" raczej:)- sprzeczności - oczekiwania
    Pozdrawiam w każdej wersji :)