Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życiem

Wiesz, że nie nadajemy się na życie,
Bo życie to tak na prawdę nic więcej,
Niż kilka oddechów złożonych w miejsce,
Kilka słów i nic więcej niż 'bycie'.
Wiesz, że życie jest tak na prawdę wewnątrz,
Cały zbiór emocji, kłębek wspomnień i łez,
Twe ciało, przylegające do mego tak bez
Wstydu. Cała reszta to tylko puste 'zewnątrz'.

15 093 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • Cris

    9 March 2016, 14:16

    Ciekawy, zatrzymuje.
    Pozdrawiam :)