Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strachliwa Miłość

Wiesz, że Kocham Cię bardzo, jak nikogo nigdy wcześniej

Chciałem wyjechać ale dla Ciebie zostałem w tym kraju, w tym mieście

Śnisz mi się w nocy a w dzień widzę Cię ciągle

W słońca promieniach i podmuchach wiatru do którego się modlę

By podarował mi chociaż wspomnienie o Tobie

Bym poczuł Twój zapach, poczuł Twój dotyk na sobie

Chcę patrząc w przyszłość widzieć Ciebie jak przy mnie stoisz

ale Ty odrzucasz tą miłość, miłości tej się boisz

Więc proszę Cię daj nam szansę lub zniknij z moich wspomnień

Zrób to Ty bo ja sam nie potrafię o Tobie zapomnieć

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • flopcia

    29 July 2010, 09:22

    ładne:)

  • Bogdan Z

    15 June 2010, 07:45

    fajnie piszesz :) miło czyta się Twoje słowa :)

  • 10 June 2010, 10:03

    :) Miłego dnia Ci życzę . Pozdrawiam Marcinie :)

  • czystakartka

    10 June 2010, 03:21

    Bożenko gdyby złożyć wszystkie Twoje opinie w całość wyszedł by z tego piękny wiersz :)

    a literówki już poprawiłem "babciu Gusiu" :)

    Dzięki dziewczyny

  • 9 June 2010, 09:25

    Ładnie wyrażone uczucie, przesiąknięte bólem ale i dające sobie nadzieję. Zerknij jeszcze na literówki - 7 i 9 wers, bo czasem klawiatura nie wybija ogonków. Pozdrawiam Marcinie