Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

,, Całuję... "

Wiesz... zamyśliłam się
Czekając na wiersz
Pojawił się... piękny
Całuję więc czule
Każdą literę...hmmm
Wyraz nadający sens
Wersy intrygujące czarujące
Twój wiersz niezapomniany
Znaczy tak wiele
Kąsek słodki soczysty
Nieoczywisty wiele mówi
Raz gorycz raz słodycz
Przemawia przez Ciebie
Jesteś Wyjątkowy Aniele
Dar pisma i słowa
Ci dany od Boga
Dziel się z innymi
To Twoja droga
Rozdawaj wersy miłosne
Pocałuj jesienny księżyc
Przytul radosne słońce
Podaruj innym wiosnę
Podziel się smutkiem
Oparcie zyskać możesz
Wspaniały z Ciebie...
Anioł nie człowiek
Całuję Twój wiersz
W nim Ciebie też

...
Z ostatniej chwili
07.12.2021
21:35

281 656 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących