Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebieski

Wiesz, nieraz widzę
gdy na skrzyżowaniu
zasmuconych ulic stoisz

Twoja historia przeplata się
w moich wierszach

Ktoś wmówił ci
jak małą wartość mają
słowa człowieka

Skrzypiącymi stopami
przechadzasz się po łące
straconych nadzieji

Wiesz, w ciszy można znaleść
spokój, zacumować myśli
gdy sny bywają gładkie
na podobieństwo ścian po remoncie.

Suma złych i trafnych decyzji
otacza cię niby mgła poranka

Kolorowy kwiat w twoim wnetrzu
zakwitnie jeśli dasz mi szansę.

*Podążaj za marzeniami, to jedyna
słuszna droga

http://youtu.be/seUrsjiRVeU

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!