Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciche "zostań".

Teksty z obrazami - Ciche "zostań". - Infinite Gentleman Night
Ciche "zostań". - Infinite Gentleman Night

Wiesz?
Już nie mógłbym tak po prostu wymazać Cię z pamięci i odejść.
Nawet gdy czasem w nerwach zamykam uczucia w serca klatce,
przesłaniając tęsknotę i potrzebę bliskości bólem milczenia
i kiedy każdym gestem krzyczę, że chcę odejść i zapomnieć...
Wtedy tak naprawdę najmniejszą cząstką siebie błagam
o jakże dziś odległe uczucie bliskości kojące stare rany .
W każdej upływającej kropli czasu marzę
aby znowu poczuć Twoją delikatną dłoń
na moim ramieniu
i usłyszeć z Twoich ust szelest cichego upragnionego przeze mnie słowa "zostań".
Dedykacja sercem RღR
aut.~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
03.10.2020

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
  • Victoria Angel

    20 June 2021, 14:29

    Jakby na strunach harfy ktoś grał...Jak się czyta.

  • Łobuziara

    28 December 2020, 09:02

    Wracasz,tak jak wracają wspomnienia
    bezlitośnie oplatasz palce
    i tykasz mi..
    -tykasz
    w duszy...

    • Infinite Gentleman Night

      10 January 2021, 08:16

      Zawsze wracam do osób i miejsc ,które w jakiś sposób są mi bliskie ...choć wiem ,że czasami wydaje się zupełnie inaczej ,często jestem też źłe odbierany ehhh

      oby to tykanie w Twojej duszy nigdy nie ucichło Łobuziaczkowa .

  • Infinite Gentleman Night

    9 October 2020, 17:36

    Giulietko na razie jeszcze chyba nie miała śmiałości odmówić tym szelestom ,ale kto wie co będzie za jakiś czas ;)
    Dziękuję za odwiedzinki i pozdrawiam serdecznie 🙂🍁

  • giulietka

    4 October 2020, 17:23

    Czy można odmówić szelestom takiej subtelnej prośby? 😉