Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezsenność...

Wiesz jaka piękna dziś noc?
Widziałeś gwiazdy na niebie?
I znów nie przychodzi sen…
A serce wyrywa się do Ciebie.

I chowam głowę pod koc
Zamykam oczy i szlocham.
Ranisz mnie bardziej niż można.
A ja… nadal Cię kocham!

/Joanna/

63 514 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • marka

    6 December 2015, 23:31

    A gdzie to się podziały inne wiersze, tyle ich było?
    Pozdrówki ślę. Marka

  • Nutka67

    22 March 2011, 20:26

    Dziękuję Julio. Tak dawno napisany, ale nic nie stracił na swoim przesłaniu...
    Pozdrawiam serdecznie.

  • Nutka67

    5 April 2010, 18:02

    Czyli nie jestem sama...