Menu
Gildia Pióra na Patronite
lukaajka

lukaajka

Wiesz jak to jest kiedy łzy lecą same, nie da się ich powstrzymać.
Wiesz jak to jest, gdy wszystko traci sens.
Wiesz jak to jest gdy ktoś ociera ci łzę, bo ja nie.
Ale wiem co to jest wiara i siła na kolejny dzień.
Wiem też co to jest ból, rozczarowanie, zły sen.
Wiem też, że przez jednego człowieka staje się silniejsza z dnia na dzień.
Wiem też, że gdybym płakała on otrze mi ta łzę.
Wiem też, że on dużo znaczy więc nie mogę się rozpłakać by mu dać powód to smutku, bo jeśli boli mnie jego smutek to nie mogę sobie pozwolić na niego.
Wiem też że, noc nie jest czarno białe, tak jak kiedyś to widziałam, teraz ma kolory.
Wiem też, że jego zapach to tysiące nieznanych mi dotąd dobrych feromonów.
Wiem też, że mogę przy nim być bezpieczna.
Po prostu wiem.

7218 wyświetleń
77 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!