Menu
Gildia Pióra na Patronite

Labirynt...

Wiesz doskonale
jak boje się błądzić
po labiryncie myśli
gdzie z tyłu głowy

Mam milion szeptów
tych dobrych i złych
które plączą się
pod moimi nogami

Podsycając uczucie
bezsilności na czas
kiedy nie ma Ciebie
na szerokość ramion...

08.03.2020

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Adnachiel

    8 March 2020, 17:39

    Przepiękny!
    Uwielbiam Twoje natchnione słowa.
    Pozdrawiam :)