Menu
Gildia Pióra na Patronite

Isla del Carmen

Wiesz co teraz robię?
Jestem nad morzem,
Na skale siedzę sobie,
Fale szumią,kołyszą
To one te słowa piszą,

Tyle wspomnień mam w głowie,
Tyle myśli o Tobie,
Tyle pomysłów i marzeń stworzonych,
Dziś już zabitych niedokończonych...

Ile w nas miłości było!
Ile ognia bez płomieni!
Przyszedł feralny dzień...
który wszystko to zmienił.

Jestem sam na tej skale,
A woda mnie otacza,
Serce moje płacze...
Serce me rozpacza,

Chciałbym wysłać Ci ten wiersz,
Morzem
W szklanej butelce,
W podzięce,
Za Twą dobroć,miłość,
Za Twoje ciepłe ręce...

Orichuela Costa lipiec 2012

4133 wyświetlenia
25 tekstów
4 obserwujących
  • Queyk

    1 June 2013, 22:37

    Berna czasami coś najdzie z dawna, dziękuje pozdrawiam.
    Misiek45, dziękuje za Twoją opinię, dziękuje pozdrawiam.
    Dziękuję również osobom które mnie odwiedziły.

  • misiek45

    1 June 2013, 14:55

    Bardzo poruszający wiersz ,mimo bólu słowa płynące z serca-pozdrawiam :)

  • 1 June 2013, 14:41

    Pięknie napisane!!
    Przyjdzie taki dzień, że końcu przestanie boleć!