Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Rozsypane Serce.. .

Wiesz co się dzieje jak Pęka Serce..?
Absolutnie Nic..

Świat się nie zatrzyma dalej
będzie pędził przed siebie,

Nie nastąpi trzęsienie Ziemi
,nie rozstąpią się Oceany

Nie spadnie Lawina przytłaczającego Śniegu
Nikt nie zauważy żadnej zmiany

A Ty dalej Będziesz żyła
z tymi kawałkami w Piersi

co kiedyś Było Twoim Sercem...

5.06.2014
Malusia_035

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora :) pozdrawiam i dziękuje za uwagę ! :)

55 891 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • RozaR

    5 June 2014, 14:04

    Przejdą po nas
    I nawet nie zauważą .

  • krysta

    5 June 2014, 12:38

    ...życie będzie toczyło się dalej...bardzo ładny wiersz.
    pozdrawiam :)

  • dana1596

    5 June 2014, 12:22

    jestem pod wrażeniem...wiersz piękny, "A Ty dalej Będziesz żyła
    z tymi kawałkami w Piersi co kiedyś Było Twoim Sercem..."...można żyć, zapewniam....
    Pozdrawiam ciepło