Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez wiary Z wiarą

Wierzysz, gdy patrzysz w niebo.

Wierzysz, gdy widzisz gwiazdy.

Wierzysz, gdy szukasz tam nadziei.

Wierzysz, szukając spadającej Gwiazdy.

Uwierzysz, nie widząc że Wierzysz.

8731 wyświetleń
44 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!