Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasem lepiej bez

Wierzyłam
kiedyś w lepsze jutro

gdy rzucałeś mi
mi do stóp
cały świat

byłeś wczorajszym snem
co spełniał się nad ranem

letnim powiewem wiatru
który gładził moje włosy

a ja zasypiałam spokojnie
w twoim zaciszu

oddychałam głębiej
bo czułam bardziej

uczucia kwitły
i zapuszczały korzenie

wrastały w nas
oplatały nasze duszy

a dziś lepiej ci beze mnie
zapomniałeś kochać

to najdroższe
spłonęło tamtego dnia

do dziś motyle
jednak nie potrafią odlecieć

nadal szukają
swojego miejsca...
https://www.youtube.com/watch?v=fueKC6BBttU&ab_channel=JackSavoretti

65 882 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • marka

    19 May 2022, 19:56

    Życiowe.

    od kati75