Menu
Gildia Pióra na Patronite

Posiąść diablicę...

Wierz lub nie... tego chce...
bardzo tego mi brakuje...
wciąż marzenia z Tobą snuję...
czy to w łóżku...czy-na stole...
Ciebie pragnę... Ciebie wolę!
Pragnę poznać..poczuć..dotknąć..
Ust Twych poczuć słodkich smak...
pożądliwie posmakować...
i w ramionach Twych się schować...
wciąż całować nieustannie...
raz pomału ..raz zachłannie...
i zapomnieć się i oddać...
wchłonąć zapach Twego ciała...
chcę tak wiele..wiem -to dużo
lecz- nie pozostanę dłużna...
będę się...odwzajemniała...
Rozkochałabym Cię w sobie
narzuciła tempo...rytm...
byś zobaczył w mej osobie tą...
co się...diablicą zowie..

55 161 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
  • Archangel_Marco

    7 December 2011, 16:20

    Bardzo dobry erotyk, perkele! Mnie się naprawdę podoba.