Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiara

wierzę że tam stoi
z drwiącym uśmiechem
oddałem wszystko za ciebie
nieznanemu bogu
każdy kwiat myśl słowo
a on czeka
biegnę by w ciemności
oddech oddać
zdążę
ofiarą zetrę kpinę
w pamięci zostać
choć za chwilę
strachu

15 276 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących