Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tu i teraz

wierzę ze kochasz
mnie
całym sobą

wierzę że
pragniesz
tulić w ramionach

wierzę że gładzisz usta
całusem
choć nieporadnym...

ale najdroższym
z tysiąca
życzeń...

wierzę ...bo kocham

1213 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący
  • MyArczi

    20 May 2020, 14:22

    choć to nie to samo co chodź